Web Analytics
scris luni, 13.11.2023

Imagini rare! Lacul de acumulare Bascov a fost golit. Care e motivul

Imagini pe care rar ne este dat le vedem au fost surprinse luni, 13 noiembrie, de către reporterii „Jurnalului de Argeș” la Barajul Bascov. Despre ce este vorba? Lacul de acumulare Bascov a fost golit, motivul fiind unele lucrări de reparații pe care trebuie să le realizeze Hidroelectrica.

Imagini rare! Lacul de acumulare Bascov a fost golit. Care e motivul

Citește și: Reguli noi pentru obţinerea permisului auto

Având în vedere solicitarea Sucursalei Hidrocentrale Curtea de Argeș, în perioada 10-20 noiembrie 2023, lacul de acumulare Bascov va fi golit total controlat, asigurându-se astfel condițiile de lucru pentru înlocuirea grătarelor rare priză enegetică și împănare vane cu închidere rapidă.

Informarea privind golirea lacului de acumulare Bascov a fost transmisă de către ABA Argeș-Vedea tuturor instituțiilor județene cu atribuții în acest domeniu” – ne-a declarat Bogdan David, director general al Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea.

Cât vor dura aceste lucrări? Solicitarea este pentru o săptămână, „dar vineri, dacă se termină lucrările, începem umplerea” – ne-a mai spus „generalul” ABA Argeș-Vedea

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Nea Gabriel,Lacul de la Bascov pina in 89 se golea odată pe an, fiindcă se curăța…Așa că nu este o noutate .Scrie și Mata un articol serios și cu ceva interesant ..

    Răspuns
  2. Eu nu l.am vazut golit pana cand nu am trecut prin zona acum 2 zile,depozit de sedimente…decolmatare necesara.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *