Web Analytics

Imagini de groază la Rociu, acasă la medicul ginecolog Natașa Nenițoiu. Doctorița a murit în spital iar cei douăzeci de câini erau în pericol

de | 3.07.2022 14:13 | Actualitate, Home

Imagini șocante în comuna Rociu acasă la doctorița Natașa Nenițoiu acolo unde au fost descoperiți 19 de cîini într-o stare deplorabilă iar în casă, închisă, o cățelușă cu pui mici. Un alt câine era mort. Vecinii s-au impacientat încă de săptămâna trecută, când nu au mai văzut-o pe doctoriță și au anunțat o asociație de protecție a animalelor care a trimis hrană pentru căței, inițial crezându-se că animalele au fost abandonate, pentru că nimeni nu știa nimic de proprietară.

Președinta Federației Naționale de Protecție a Animalelor și a Asociației Eduxanima, care a intervenit la primul SOS, Carmen Arsene, a anunțat Poliția Rociu, polițiștii demarând imediat o anchetă.

Citește și Tragedie la Pitești! Un bărbat s-a aruncat de la etajul 9 și a murit pe loc

Vineri, la fața locului s-au aflat reprezentanții Biroului de Poliție a Animalelor din cadrul IPJ Argeș, autorități locale și pompieri, care au descoperit imagini greu de redat în cuvinte.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Argeș, Florin Popa, câinii au fost preluați de Adăpostul Aulim de la Smeura. Între timp, s-a descoperit că, de fapt, doctorița, care a avut grave probleme cu legea, anul trecut, nu își abandonase patrupezii la care ținea, ci fusese internată în spital iar de puțin timp a și decedat.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *