Web Analytics
scris duminică, 22.10.2023

Imaginea anului cu David Popovici. Keanu Reeves de România

David Popovici (19 ani), deținătorul recordului mondial în proba de 100 de metri liber, a fost surprins într-o ipostază inedită. Cel mai mare înotător din istoria României savura o gustare, într-o stație de autobuz, la ora prânzului, au scris cei de la gsp.ro.

Imaginea anului cu David Popovici. Keanu Reeves de România

Citeşte şi: Gabriela Ruse a pierdut finala Transylvania Open

Dublul campion mondial și european la natație a fost surprins de jurnalistul Claudiu Pândaru într-un moment de liniște. David lua prânzul într-o stație de autobuz aflată în apropierea bazinului de înot al complexului Dinamo, club unde sportivul este legitimat.

Îl privesc cu multă admirație pe tânărul acesta formidabil. Un campion, un om inteligent, extrem de muncitor, umil și cu picioarele pe pământ. E un exemplu nu doar pentru generația sa, ci pentru întreaga societate. Să nu te oprești, David Popovici” – a scris jurnalistul.

Potrivit aceleiaşi surse, David Popovici nu e primul star surprins într-o astfel de situație. Actorul canadian Keanu Reeves (59 de ani) a fost fotografiat într-o ipostază asemănătoare, mâncând un sandvici pe o bancă dintr-un parc. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *