Web Analytics

IGSU, dotat cu 122 de noi ambulanțe Renault

de | 18.09.2023 20:25 | Actualitate, Home

Reprezentanța Renault în România a anunțat astăzi că a livrat 122 de ambulanțe către IGSU. Cu câteva zile în urmă și Ministerul Dezvoltării a primit 110 vehicule Renault destinate transportului elevilor, potrivit Economica. 

Citește și: Bărbat din Mioveni, găsit mort în casă

Conform celor de la Renault, 122 de vehicule Master Furgon prevăzute cu dotările specifice şi echipamentele medicale şi tehnice necesare vor funcționa ca ambulanţe tip A2 – Unitate mobilă de transport pentru mai mulți pacienți. Ele vor fi utilizate de Serviciile Publice de Ambulanță Județene din întreaga țară.

Cele 122 de vehicule Renault Master Furgon au fost transformate de către compania GIFA COLET în Franţa şi echipate de Avant Maris Medical SRL, conform solicitărilor tehnice din caietul de sarcini primit de la autoritatea contractantă (Inspectoratul General pentru Situații de Urgență).

Vehiculele Master Furgon Tracţiune L3H2 Blue dCI 145 CP beneficiază de dotările standard ale modelului şi de dotări opţionale necesare ambulanţelor tip A2. Aici pot fi contabilizate uşi cu geamuri, aer condiţionat, echipamente de semnalizare şi comunicaţie specifice ambulanţelor. Vehiculele au două locuri în cabină (şofer + pasager), iar suplimentar au fost montate 4+1 locuri în compartimentul medical. De asemenea, vehiculele au fost transformate în interior şi dotate cu echipamente şi dispozitivele medicale.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *