Web Analytics

Hoții de lemne din Dragoslavele, cercetați pentru ultraj

de | 19.02.2023 12:52 | Actualitate, Home

Hoții de lemne care i-au atacat cu toporul și drujbele pe pădurarii din Dragoslavele, vineri, 17 februarie, au fost reținuți. Poliția transmite că procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung a continuat cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, săvârșită asupra lucrătorilor silvici, și a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a doi barbați, de 35, respectiv 60 de ani, și a unei femei de 32 de ani, toți sunt din localitatea Valea Mare Pravăț.

Citește și Măsuri luate față de hoții de lemne care au atacat pădurarii din Dragoslavele

„Din cercetări s-a stabilit faptul că, în ziua de 17 februarie a.c., cele trei persoane ar fi tăiat fără drept arbori din fondul forestier național situat pe raza localității Dragoslavele, iar în momentul în care au fost surprinși de către lucrătorii silvici nu s-au suspus somațiilor și indicațiilor acestora, au devenit foarte agresivi și, folosind un topor și un motoferăstrău aflat în funcțiune, au adresat amenințări cu acte de violență, afirmând că vor folosi aceste obiecte împotriva lor. Ulterior, în ziua de 18 februarie a.c., cele trei persoane au fost prezentate Judecătoriei Câmpulung, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, pentru cei doi bărbați și a arestului la domiciliu pentru femeie”, a transmis IPJ Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

1 Comentariu

  1. In democratica America(SUA) daca ridicau toporul asupra poilitiei erau morti de mult.Asa democratic…….
    Acolo daca ataci politia cu o arma chiar si arma alba si nu te supui somatiilor esti executat pe loc…..democratic.
    Ei inteleg altfel democratia si incercarea de a rani sau omora un reprezentant al legii se considera atac la stat si vei suporta consecintele dintre cele mai grave.
    La noi ar trebui interpretata ca si tentativa de omor pt. ca a u ridicat topoarele.
    Aceasta toleranta voalata fata de hoti incurajeaza faptele de acest fel.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *