Web Analytics

Hotărârile adoptate în ședința extraordinară a Consiliului Județean Argeș

de | 17.06.2022 18:07 | Actualitate, Politica si Administratie

Vineri, 17 iunie 2022, a avut loc ședința extraordinară a Consiliului Județean Argeș. În cadrul ședinței au fost adoptate următoarele hotărâri:

✔️ înființarea Complexului de Servicii pentru Persoane cu Dizabilități Băbana (CSPD Băbana) din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protectia Copilului Argeș, ca urmare a procesului de restructurare a Centrului de Îngrijire și Asistență Pitești (CIA Pitești) și aprobarea Statului de funcții.

✔️ înființarea Complexului de Servicii pentru Persoane cu Dizabilităţi Băbana, instituție fără personalitate juridică, în subordinea D.G.A.S.P.C. Argeș, cu sediul în Com. Băbana, Sat Lupueni, nr. 46, Jud. Argeș, cu un număr de 35 posturi, ca urmare a procesului de restructurare a Centrului de Îngrijire și Asistență Pitești (CIA Pitești), prin:

1. înființarea serviciului social Centrul de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Băbana (CZPAD Băbana), cu o capacitate de 30 locuri (minim 8 beneficiari/zi). 

2. înființarea serviciului social Locuință Maxim Protejată nr.1 Băbana (LMP nr.1 Băbana), cu o capacitate de 8 locuri. 

3. înființarea serviciului social Locuință Maxim Protejată nr.2 Băbana (LMP nr.2 Băbana), cu o capacitate de 8 locuri.

 4. înființarea serviciului social Locuință Maxim Protejată nr.3 Băbana (LMP nr.3 Băbana), cu o capacitate de 8 locuri.

Citește și Semaforizare inteligentă finalizată în trei intersecții, din cele 38 aflate în curs de modernizare, în Pitești

✔️ restructurarea Centrului de Îngrijire și Asistență Pitești din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protectia Copilului Argeș

✔️ Regulamentele de Organizare și Funcționare a serviciilor sociale din cadrul Complexului de Servicii pentru Persoane cu Dizabilităţi Băbana (CSPD Băbana)

✔️ aprobarea Regulamentelor de Organizare și Funcționare a unor servicii sociale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș

✔️ aprobarea Organigramei Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș

✔️ constituirea dreptului de administrare în favoarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș asupra bunurilor imobile Locuință protejată nr. 1, Locuință protejată nr. 2 și Locuință protejată nr. 3, situate în comuna Băbana, sat Lupueni, jud. Argeș

✔️ dezmembrarea în două loturi a imobilului cu nr. cadastral 83792, înscris în Cartea Funciară Nr. 83792 Bradu. Consiliul Local al Comunei Bradu a solicitat trecerea unei suprafeţe de teren de 188 mp, situată în intravilanul comunei Bradu, sat Geamăna, str. Principală nr. 31, din domeniul public la Judeţului Argeş în domeniul public al Comunei Bradu. Scopul solicitării este execuția lucrării de investiții „Lărgirea străzii Pinului la două benzi de circulație”. 

✔️ trecerea unor părţi din imobilele terenuri aferente D.J. 704F și respectiv D.J. 703K din domeniul public al Judeţului Argeş în domeniul public al Statului pentru lucrării de utilitate publică de interes naţional „Autostrada Sibiu-Piteşti” – Secţiunea 5 Curtea de Argeş-Piteşti, aflate pe raza localităţilor Bascov, Băiculeşti şi Merişani din judeţul Argeş.

✔️ Proiectul tehnic de execuţie, a Devizului general actualizat, a graficului de execuţie actualizat, a bugetului proiectului actualizat și a Surselor de finanțare actualizate pentru obiectivul “Creşterea eficienţei energetice a Palatului Administrativ, situat în Piteşti – Piaţa Vasile Milea, judeţul Argeş”.

✔️ actualizarea bugetului de venituri și cheltuieli al Județului Argeș pe anul 2022.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole