Web Analytics

Hotărâre CJSU de ultim moment: piețe volante de sărbători și grupuri de 6 colindători

de | 15.12.2020 15:14 | Actualitate

#Interzisă funcționarea teraselor cu mai mult de o latură închisă
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, condus de prefectul Emanuel Soare, a hotărât în ședința de marți, 15 decembrie, să interzică funcționarea teraselor prevăzute cu mai mult de o latură închisă (cu sau fără tavan), indiferent de materialul din care este confecționată aceasta și de natura materialului (permanent sau retractabil). În cazul încălcării de către agenții economici, în mod repetat, a măsurilor stabilite pentru combaterea răspândirii virusului SARS-Cov-2, se vor efectua demersuri, în condițiile legii, pentru retragerea autorizației de funcționare.
În cadrul aceleiași ședințe, CJSU a hotărât să permită organizarea de piețe volante, inclusiv a celor specifice sărbătorilor de iarnă, pe teritoriul județului Argeș. În calitate de organizatori, autoritățile administrației publice locale sunt răspunzătoare decrespectarea prevederilor legale.
# Colindătorii trebuie să stea la o distanță de doi metri între ei
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât să permită și desfășurarea manifestărilor tradiționale prilejuite de sărbătorile de iarnă, de tipul colindelor, Steaua, Plugușorul și altele asemenea pe teritoriul județului. Colindătorii vor respecta numărul de maxim 6 persoane într-un grup, vor purta obligatoriu mască de protecție și vor păstra distanța fizică (de minim 2 metri).
 

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii