Web Analytics

HOROSCOP ZILNIC! Citește aici ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi

de | 23.06.2020 09:59 | Actualitate

Berbec
Reduceți-vă așteptările pentru această zi. S-ar putea ca lucrurile să nu funcționeze exact așa cum vă doriţi, motiv pentru care dacă vă faceţi speranţe prea mari, aţi putea regreta ulterior. Acest lucru nu înseamnă însă să aveţi o atitudine pesimistă, ci pur şi simplu să fiţi în gardă pentru a nu vă surprinde nimic în mod nepăcut. Spre seară veţi primi un apel important din partea şefului vostru.

Taur
Dragi Tauri, daţi dovadă de responsabilitate mai ales la serviciu, astăzi. Astrologii nu recomandă să semnaţi proiecte importante fără siguranţa unui posibil succes, riscurile vă pot aduce nereuşite. În dragoste ar fi bine să fiţi sinceri, să vorbiţi despre problemele voastre, despre neînţelegeri, discutaţi deschis cu persoana iubită pentru a ajunge la un consens.

Gemeni
Cei aflaţi sub acest semn zodiacal sunt foarte aproape de succes. Munciţi, depuneţi effort, arătaţi celor din jur că sunteţi capabili de lucruri minunate şi nu renunţaţi nicio secundă, indiferent dacă aveţi susţinere ori nu. Vor fi mulţi cei care vor încerca să vă pună piedici ori să vă stea în cale, dar cu mult curaj, tărie de caracter şi încredere în forţele proprii veţi reuşi să învingeţi.

Rac
Cu cât relaționezi cu mai mulți oameni cu atât îți va fi mai bine pe viitor, atât în viața profesională, cât și în cea personală. Astăzi e o zi perfectă pentru a-ți mări cercul de prieteni. Simți nevoia să socializezi și vei avea ocazia să întâlnești oameni interesanți. Oamenii vor fi absolut fermecați de tine. Ajută pe cineva să se simtă bine în propria piele și vei vedea că și starea ta de spirit se va schimba.

Leu
Ar trebui să accepți toate invitațiile de astăzi. Nu te mai gândi la scuze. Ai face bine să începi să socializezi, chiar dacă pare că nu îți aduce o mare bucurie acest lucru. Trebuie să știi că este extrem de important pentru tine să devii mai sociabil, în acest punct al vieții. Forțându-te să interacționezi cu alți oameni îți va crește încrederea și te va ajuta să treci peste orice dispoziție proastă care te copleșește.

Fecioară
Un anunț surpriză ar putea să-ți provoace emoții pe care le credeai uitate. În realitate, însă, ceea ce trăiești acum este mult mai intens decât te-ai fi așeptat. Iar asta te va face să te simți ușor incomod la început, însă ar trebui să vezi situația ca pe o ocazie să duci la bun sfârșit un lucru pe care l-ai lăsat nerezolvat în trecut.

Balanță
Astăzi vei aprecia profund cuvintele frumoase, imaginile frumoase și oamenii frumoși, pentru cuvinte frumoase, imagini frumoase și oameni frumoși astăzi. Sensibilitatea ta estetică e atât de dornică să fie hrănită încât tot ce e în jurul tău e încântîtor și sursă de bogăție. Este o zi minunată pentru a vă plimba într-un loc frumos, sau chiar pentru a sta și a privi lumea trecând.

Scorpion
Ai în tine adânc o energie foarte intensă și adânc în tine și trebuie să o lași să strălucească și să lumineze lumea!Ce dacă nu aveți un plan sau vreo idee specifică despre ce să faceți cu toate acestea? Deschide-ți gura și vor apărea cuvintele potrivite. Începeți să cântați și cântecul va fi frumos. Fă acel salt, iar creativitatea ta te va duce în siguranță la pământ. Începe să ai încredere mai mult în tine și vei vedea că energia ta poate duce o viață proprie.

Săgetător
Nu ar trebui să vă grăbiți astăzi, indiferent ce fel de termen limită aveți fixat. Ceva ca un fel de pui care aleargă cu capul tăiat acționează ca un comutator de panică pentru tine și îți consumă energia, făcându-te să te epuizezi mai mult decât e cazul. Trebuie să vă concentrați astăzi asupra micilor detalii și asupra a ceea ce puteți schimba. Nu-ți mai face griji pentru ceea ce nu poți controla. Asta vă va elibera multă energie și vă va păstra mai fericiti.

Capricorn
Mulți dintre nativii zodiei Capricorn sunt extrem de pozitivi și, cel mai probabil, vor fi puși în situaţia de a se simţi extrem de mândri de ei înşişi. Un proiect la care a contribuit decisiv este foarte bine vazut de șefi, astfel că există mari șanse să fii recompensat cu o primă substanțială sau o avansare. În plan sentimental, lucrurile nu suferă nicio modificare semnificativă. Singurul sfat din partea astrelor pentru tine este să fii mai atent cu partenerul de viață.

Vărsător
Marți, Vărsătorii au succes pe toate planurile. Singurul lucru pe care nu trebuie să-l neglijezi este sănătatea. Încearcă să nu faci experimente care să-ți pună viața în pericol. Dacă ești implicat într-o relație sau ești căsătorit, horoscopul te sfătuiește să ai tact și răbdare atunci când partenerul îți reproșează că nu mai ești la fel de afectuos. Seara, primești o veste care îți va aduce zâmbetul pe buze.

Pești
Astăzi, nativii zodiei Peşti se simt epuizaţi după o săptămână extrem de aglomerată și un weekend de distracție petrecut alături de prieteni. Ziua de luni nu a fost prea grozavă, iar marți este foarte posibil ca gluma făcută de un coleg să te rănească foate mult şi să îți strice dispoziția. Sfatul astrelor pentru tine este să privești cu detașare orice răutate. Dacă reușești să treci peste acest episod neplăcut, restul zilei va fi unul surprinzător de bun. O să mergi la o petrecere, unde îți vei găsi jumătatea mult aşteptată.

 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii