Web Analytics

HOROSCOP ZILINIC! Află ce ți-au pregătit astrele pentru astăzi

de | 3.07.2020 09:04 | Actualitate

Berbec
Bucurie mare pentru nativii Berbec astăzi, șansele de a vă reîntâlni o veche iubire sunt foarte mari. Dacă focul iubirii nu s-a stins iar vibrația din sufletul vostru încă se simte la vederea acestei persoane, atunci semnele sunt clare. Nu abandonați, încercați să purtați o discuție, poate chiar să luați masa împreună. O cină romantică ar putea stârni din nou pasiunea dintre voi și ați putea da o nouă sansă unei relații amoroase.

Taur
Cei aflați sub acest semn zodiacal trebuie să dea mai mult randament la serviciu. Dacă dați dovadă de bună comunicare, profesionalism și dedicare, șefii vor acționa pozitiv în privința voastră. V-ați putea bucura de o mărire de salariu ori de obținerea unui post în cadrul companiei, la care ați visat.

Gemeni
Dragi Gemeni, șansele de a vă cunoaște sufletul pereche în această perioadă sunt mari. Dacă ați cunoscut recent pe cineva special, s-ar putea să vedeți semne tot mai puternice de apropiere. Aveți răbdare, încredere și bucurați-vă de fiecare clipă împreună. Spre seară v-ați putea trezi chiar și cu o surpriză din partea lui/eu. Poate fi inclusiv o excursie romantică planificată pentru voi.

Rac
Dacă ai de gând să începi un proiect nou, acum este momentul. Șefii îți dau mână liberă și ar fi chiar păcat să ratezi această șansă. Însă, înainte de a te arunca direct în miezul problemei, ai grijă să nu uiți pe cineva în urmă. Vei avea nevoie de tot ajutorul posibil și ai face bine să îți păstrezi cât mai aproape oamenii care te pot ajuta.

Leu
Primești zâmbete cu subînțeles de la cineva care și-ar dori să te cunoască mai bine și ai putea să profiți de ocazie pentru a da cărțile pe față. E o zi încărcată de energie pozitivă și romantism. Toată această atenție pe care o primești te încântă și îți dă încredere că e timpul să faci următorul pas. Ai așteptat suficient. Vei avea surpriza să constați că sentimentele sunt reciproce.

Fecioară
Ești pornit pe acțiune și atent la fiecare mișcare pe care o faci. Dacă participi la o competiție astăzi, cu siguranță vei depăși orice obstacol și vei culege lauri la final. Ești echilibrat iar oponenții tăi vor observa asta și vor fi intimidați. Ai grijă însă să nu îți asumi prea devreme victoria. Doar pentru că ești cel mai bun concurent nu înseamnă întotdeauna că vei și câștiga.

Balanță
Oriunde te duci azi, încearcă să îmbunătățești atmosfera. Nu există niciun motiv să nu vă amplificați farmecul și să îi faceți pe ceilalți să se simtă speciali. Nu vă faceți griji că faceți un fel de promisiune pe care nu aveți intenția de a o respecta. Atâta timp cât păstrezi lucrurile vagi, flirtul este total inofensiv și pune întotdeauna un zâmbet pe fețele oamenilor.

Scorpion
Astăzi să nu te surprindă dacă observi pe cineva care spune lucruri minunate despre tine, vorbind despre cât de deștept ești sau chiar mai mult, despre toate realizările tale. Te perie pentru a cere un împrumut sau o favoare? Nu. Te admiră cu adevărat! Și, într-un mod inconștient, încearcă să te determine să o admiri. Trebuie să încerci să te obișnuiești cu această adorație, deoarece popularitatea ta explodează.

Săgetător
Nu te panica dacă alți oameni te caută pentru câteva răspunsuri sau sfaturi astăzi și ești la fel de pierdut ca și ei! Este timpul să vă folosiți intuiția și creativitatea pentru a veni cu câteva răspunsuri. Atâta timp cât ei văd clar că ești implicat, ar trebui să te simți liber să sfătuiești oamenii din jurul tău să facă ceea ce crezi că ar trebui. Sfatul tău contează mult acum.

Capricorn
Deși este prima zi de weekend, astăzi, nativilor zodiei Capricorn nu le priește nimic. Ți se pare că toate merg pe dos, ai impresia că nimic nu are sens. Ești foarte nervos și ai tendința să îți verși frustrările pe cei din jur. Sfatul astrelor pentru tine este să încerci să te calmezi și să-ți găsești echilibrul. Ieși din zona ta de confort și fă ceva ce nu ai mai făcut niciodată, ceva care să te scoată din ritmul tău obișnuit.

Vărsător
Pentru Vărsători, vineri este ziua deciziilor. Este momentul ideal să faci lucrurile pe care le-ai tot amânat în ultima perioadă. Cu cât vei ezita mai mult, cu atât riscul de a greși va crește. Acționează ferm și curajos, indiferent că este vorba despre locul de muncă sau viața personală. Toate deciziile pe care le vei lua astăzi vor avea impact, așa că nu mai sta pe gânduri. Ceea ce va urma te va surprinde în cel mai bun mod.

Pești
Astăzi, unii nativi ai zodiei Pești se îndrăgostesc. Ți se aprind călcâiele după o persoană specială, care, spre norocul tău, se va dovedi a fi sufletul tău pereche. Drept urmare, renunță la timiditate și fă primul pas. În plan profesional, vei primi o veste care îți va da toate planurile peste cap. Nu aveai de gând să faci vreo scimbare la acest capitol, dar oferta este atât de tentantă încât nu prea poți să refuzi. Horoscopul te sfătuiește să te gândești foarte bine îniante să iei o decizie.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii