Horia Trăilă, managerul Spitalului Mioveni: „Angiograful şi RMN-ul vor funcţiona cu plată până când încheiem contract cu Casa de Asigurări de Sănătate”

de | 6.02.2020 14:30 | Actualitate

Joi 6 februarie, la Spitalul Mioveni a avut loc o conferinţă de presă susţinută de către primarul Ion Georgescu şi dr. Horia Trăilă-managerul spitalului. Conferinţa a vizat principalele noutăţi legate de activitatea celui mai modern spital de stat din România.

Răspunzând la o întrebare a Jurnalului de Argeş privind activitatea angiografului şi a RMN-ului de la Spitalul Mioveni, managerul Horia Trăilă a declarat: „Angiograful şi RMN-ul vor funcţiona cu plată până când încheiem contract cu Casa de Asigurări de Sănătate. La pacienţii internaţi putem face RMN fără plată. Contractele cu Casa de Asigurări de Sănătate vor fi semnate cel mai probabil în aprilie sau mai”.

Legat de angiograf, Horia Trăilă a precizat că acesta va putea fi folosit de la 1 martie a.c. Din această lună, Horia Trăilă lucrează şi ca doctor la Spitalul Mioveni şi este unul dintre cei doar 40 de medici din România autorizaţi să lucreze pe un angiograf.

 

„Mă voi opera de menisc chiar la Spitalul Mioveni”

 

Tot de la 1 martie va fi deschis şi compartimentul de Chirurgie Vasculară. „Mă voi opera de menisc chiar la Spitalul Mioveni, prin artroscopie”, a anunţat medicul Horia Trăilă.

La ora actuală, la Spitalul Mioveni sunt deschise şapte secţii. „Sperăm ca în toamnă să funcţioneze toate cele 22 de compartimente ale spitalului”, a precizat primarul Ion Georgescu, acesta adăugând şi că „nu vreau să se înţeleagă greşit că la Spitalul Mioveni se va rezolva absolut totul. Avem anumite competenţe”.

 

 

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

FC Argeș U19, lider în topul FRF
FC Argeș U19, lider în topul FRF

Federația Română de Fotbal a publicat clasamentul celor mai bune echipe din Campionatul Național Under 19 în 2021. Topul este condus de FC Argeș, care anul trecut a jucat finala acestei întreceri, pierdută la loviturile de departajare în fața celor de la Viitorul...