Web Analytics
scris marți, 23.07.2024

Homosexualul pedofil Lajos Krisstof, cunoscut ca “antrenorul de genii”, și-a recunoscut faptele

Lajos Krisstof, cunoscut ca „antrenorul de genii”, arestat duminică după ce a fost prins în flagrant întreținând relații sexuale cu un minor, și-a recunoscut faptele la audieri, relatează TVR.info, citat de stiripesurse.ro

Homosexualul pedofil Lajos Krisstof, cunoscut ca “antrenorul de genii”, și-a recunoscut faptele

Bărbatul a făcut însă o declarație halucinantă. Ar fi mărturisit că nu era conștient în acel moment, ci se afla într-o stare de „somnambulism”.

Pentru anchetatori, astfel de explicații sunt de neacceptat, mai ales că ar fi probe care să indice contrariul.

Citește și:

Între timp, încep să se adune date care arată că încă un alt minor i-ar fi căzut victimă. Probele anchetatorilor sunt suficiente pentru a stabili dacă a existat o relație intimă între adult și minor, spun surse judiciare.

Pentru că nu putea nega ceea ce au văzut cu ochii lor polițiștii care l-au prins în flagrant, Lajos Krisstof a spus că actele sexuale cu victima de 14 ani aveau loc inconștient, fiind „somnambul”.

Polițiștii secției 26, cei care investighează dosarul vor să afle acum dacă e vorba de o singură victimă sau dacă așa zisul „antrenor de genii” a făcut și alte victime.

Sâmbătă, la audieri, copilul abuzat cu greu a recunoscut existența unei legături cu cel acuzat de viol. După ce anchetatorii au spart zidul de tăcere cu care se înconjurase copilul, ar fi obținut unele indicii și despre o a doua victimă. Dar dialogul cu minorul a fost mai mult decât greoi, spun surse judiciare.

Mama copiilor spune că a depus mai multe plângeri la poliție, dar că abia după implicarea polițiștilor de la secția 26 din Capitală bărbatului acuzat de viol i s-a întocmit dosar penal.

Culmea, de această dată sesizarea ar fi fost făcută de tatăl copilului de 14 ani și care, spun surse judiciare, ar fi oferit și câteva elemente care au ajutat la derularea investigațiilor.

Prins în flagrant delict

Kristof Lajos, considerat „expert în educație” și care în ultimii ani a înființat mai multe programe pentru copii, a fost prins sâmbătă de polițiști în flagrant delict în timp ce întreținea relații sexuale cu un minor. Băiatul de 14 ani ar fi fost ademenit cu bani și cadouri.

Mama lui a povestit în exclusivitate pentru TVR că bărbatul îi spunea frecvent copilului că e mai important să petreacă timp cu el, decât cu familia.

Agresorul ar fi încercat să îl ademească și pe fratele băiatului, în vârstă de 13 ani.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită