Web Analytics
scris marți, 14.12.2021

Holcim donează 730.000 de euro pentru spitalele COVID din Argeș și din restul țării

Grupul Holcim a anunţat, printr-un comunicat de presă, că donează suma de 730.000 de euro pentru 19 spitale Covid şi suport Covid din Argeş şi din restul ţării.

Holcim donează 730.000 de euro pentru spitalele COVID din Argeș și din restul țării

„Fondurile vor fi folosite pentru achiziționarea de aparatură medicală și pentru echipamente de protecție necesare în lupta împotriva pandemiei”, se arată în comunicat.

Citește și: SONDAJ: 96% dintre testele pe bază de salivă pentru elevi au fost administrate acasă, durata medie crește de la 5 la 17 minute, dacă testul e făcut la școală

„Grupul Holcim România continuă astfel să sprijine sectorul medical în lupta împotriva COVID-19, suma totală donată în perioada 2020-2021 către spitale ajungând la 2,2 milioane de euro. Dintre acestea, peste 1,9 milioane de euro au fost donate de către Holcim România și aproximativ 265.000 de euro de către Somaco Grup Prefabricate, companie care face parte din portofoliul de firme Holcim”.

În Argeș, grupul Holcim, parte a concernului franco-elveţian LafargeHolcim, deţine şi operează fabrica de ciment situată la Valea Mare-Pravăţ, la ieşirea din Câmpulung Muscel spre Braşov, respectiv Târgovişte.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită