Web Analytics
scris miercuri, 16.09.2020

Hârsești: Au furat din gospodării și au ajuns sub control judiciar

 

Hârsești: Au furat din gospodării și au ajuns sub control judiciar

În ziua de 15 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat și tentativă de furt, şi au reţinut doi bărbați, de 55 și 60 de ani, ambii din Hârsești.

Din cercetări s-a stabilit că în perioada iulie-august 2020, cei doi ar fi pătruns prin efracție în mai multe locuințe și anexe de pe raza localității de domiciliu, de unde ar fi sustras bunuri constând în electrocasnice, unelte de uz gospodăresc, alimente și păsări.

Pentru administrarea probatoriului, în cursul zilei de 15 septembrie a.c., polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare, la locuințele celor doi.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 5.000 de lei a fost recuperat în proporție de circa 70% și restituit persoanelor vătămate.

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, care a fost însușită, cei doi fiind prezentați în fața instanței, care a dispus cercetarea sub control judiciar pentru 60 de zile.

Distribuie!

0 Comentarii