Web Analytics

Handbalistele de la Gloria Buzău, învinse pe teren propriu de fetele de la CS Dacia Mioveni 2012

de | 9.01.2022 13:34 | Actualitate, Sport

Sâmbătă seară, 8 ianuarie a.c., de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din municipiul Buzău, SCM Gloria Buzău a jucat primul meci oficial din acest an în fața propriilor suporteri. Adversara din etapa a 10-a a Ligii Florilor au fost handbalistele CS Dacia Mioveni 2012.

Favorită certă înaintea jocului, Gloria Buzău a dezamăgit în acest meci pe care l-au tratat ca pe unul amical. Mioveniul a marcat primele 3 goluri ale mecului, iar elevele lui Roșca și Ilie au înscris prima dată abia în minutul 5, prin Petrovic, asta după ce Roșca a cerut time-out în minutul 3, la scorul de 0-2. În minutul 11, după o intervenție a lui Batinovic, Shteriova a marcat pentru 5-5. Oaspetele au marcat apoi de două ori la rând și s-au distanțat din nou la două goluri, iar în minutul Shteriova a egalat din nou, 7-7. Din nou fetele de la Mioveni au marcat două goluri legate, însă în minutul 24, după mai multe ratări la ambele porți, Subțirică a egalat la 9. Ratările jucătoarelor din Buzău au continuat și în minutul 27 oaspetele aveau din nou avans de 4 goluri, scor 9-12. Până la pauză s-a mai marcat un singur gol, Gloria reducând din handicap prin Vălean.
Nici pauza nu a fost de bun augur pentru gazde, Dacia Mioveni marcând primul gol și în partea secundă. totuși, Vălean a reușit să egaleze la 13 în minutul 36, dar din nou oaspetele s-au distanțat la două goluri. Buzăul a mai egalat la 17 și la 18, în minutul 45, iar în minutul 49 a trecut prima dată la conducere, după golul de 19-18 marcat de Shteriova din aruncare de la 7 metri.

CITEŞTE ŞI: Simona Halep a câștigat finala de la Melbourne

Harabagiu a marcat pentru 20-18 în minutul 51, dar Buzăul nu a profitat de ratarea de la 7 metri a Paulei Toma pentru a se distanța la 3 goluri. În minutul 53 Harabagiu a marcat pentru 21-19, iar la faza următoare Batinovic a avut o nouă intervenție reușită în situație de unu la unu cu Georgescu. Subțirică a ratat desprinderea la 3 goluri și oaspetele au egalat prin două goluri marcate de Lazăr. Harabagiu a aruncat pe lângă poartă și Vizuete a readus Mioveniul la conducere în minutul 58. roșca a cerut time-out, dar atacul de după al buzoiencelor a fost irosit de Vălean care a aruncat direct în portarul Mădălina Ion. Lazăr a aruncat la poartă, mingea s-a lovit de blocajul gazdelor și a ricoșat la Roxana Cârjan care a înscris de pe semicerc pentru 21-23, iar meciul s-a încheiat după o aruncare de la distanță a Shteriovei care s-a dus peste poarta oaspetelor și meciul s-a terminat cu victoria echipei Daciei Mioveni, scor 21-23 (10-12).

Pentru SCM Gloria Buzău au marcat: Shteriova – 6 goluri, Vălean -4, Subțirică -2, Harabagiu -2, Petrovic -2, Ilie -2, Vasileuskaya -1, Rotaru -1, Simion -1. Pentru Dacia Mioveni au marcat: Toma -5 goluri, Lazăr -4, vizuete -3, Georgescu -2, Ivan -2, Lisewska -4, Cârjan -2, Boian -1.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii