Web Analytics

Handbal la Mioveni: România – Bosnia Herțegovina. „Cu gândul doar la victorie”

de | 11.10.2023 12:31 | Actualitate, Home, Sport

Miercuri, 11 octombrie, echipa națională a României va juca, la Mioveni, cu selecționata Bosniei Herțegovina în cadrul preliminariilor Campionatului European de Handbal Feminin din 2024.

Citește și: Întâlnire cu baschetul spectacol! FC Argeș Basketball-CS Vâlcea 1924

Partida va avea loc de la ora 17.30 la Sala Sporturilor din Mioveni. Apoi, jucătoarele Românei vor decola spre Grecia, unde sâmbătă, 14 octombrie, vor întâlni țara gazdă, la Kozani.

Antrenorul naţionalei de handbal feminin a României, Florentin Pera, a spus că „atmosfera este foarte bună în cadrul echipei, fetele au răspuns bine la antrenamente, s-au pregătit exemplar, au arătat dorinţă, unitate, disciplină de joc, lucrurile au funcţionat bine. (…)

Biletele se găsesc la casieria sălii, dar și online, pe www.bilet.ro.

Prețuri: 80 lei/ 60 lei/ 40 lei.

Este un meci important pentru noi, chiar dacă la prima vedere plecăm din postura de favoriţi. Asta nu înseamnă că subestimăm adversarul, vom trata cu maximă seriozitate, concentrare şi cu gândul doar la victorie în acest joc”. 

În preliminariile Campionatului European de Handbal Feminin – EHF EURO 2024, naţionala României a fost repartizată în Grupa 1, alături de Croaţia, Grecia şi Bosnia Herţegovina. 

La turneul final vor participa 24 de echipe, primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune patru echipe de pe locul al treilea (20 în total). 

Gazdele Austria, Ungaria şi Elveţia sunt calificate direct la turneul final, ca şi campioana en titre, Norvegia. 

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *