Web Analytics
scris joi, 30.11.2023

Hamas a revendicat atacul terorist de la Ierusalim, soldat cu trei morți

Mișcarea islamistă palestiniană Hamas a revendicat atacul armat soldat joi cu trei morți la Ierusalim și a făcut apel la o ” escaladare a rezistenței ” împotriva Israelului, relatează Le Figaro.

Hamas a revendicat atacul terorist de la Ierusalim, soldat cu trei morți

Citește și: Cine este polițistul care s-a împușcat în cap pe mormântul fetei sale. Astăzi, de Sfântul Andrei, ar fi trebuit să îi serbeze ziua de nume micuței


„Frații Mourad Nemr (38 de ani) și Ibrahim Nemr (30 de ani) (…), membri ai brigăzilor Ezzedine al-Qassam din Sour Baher „, un cartier din Ierusalimul de Est, „s-au sacrificat efectuând o operațiune” care „a ucis trei coloniști și a rănit alte persoane” , a declarat Hamas într-un comunicat. Poliția israeliană a confirmat că cei doi atacatori, frați din Ierusalimul de Est, au fost împușcați mortal.
O a treia persoană a murit în urma atacului armat din Ierusalim, alte cinci persoane sunt rănite. Potrivit poliției israeliene, doi teroriști au deschis focul într-o stație de autobuz la intrarea în oraș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...