Web Analytics
scris joi, 30.11.2023

Cine este polițistul care s-a împușcat în cap pe mormântul fetei sale. Astăzi, de Sfântul Andrei, ar fi trebuit să îi serbeze ziua de nume micuței

Devastat de pierderea fiicei sale, un polițist din județul Botoșani a recurs la un gest extrem. Bărbatul a mers la cimitir și s-a împușcat în cap pe mormântul copilei în vârstă de un an, care se numea Andreea.Momentul nu a fost ales la întâmplare. Astăzi, 30 noiembrie, ar fi fost ziua de nume a fetiței, fiind sărbătoarea Sfântului Andrei.

Cine este polițistul care s-a împușcat în cap pe mormântul fetei sale. Astăzi, de Sfântul Andrei, ar fi trebuit să îi serbeze ziua de nume micuței

Citește și: Finanțele înființează noi posturi plătite cu peste 20.000 de lei lunar


Conform presei locale, bărbatul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire, el fiind găsit fără viață. Joi dimineață, în jurul orei 10.00, în cimitirul din localitatea Vlăsinești, din comuna cu același nume, județul Botoșani, un bărbat a găsit cadavrul unui polițist. Acesta era împușcat în cap și prăbușit peste un mormânt.Săteanul a sunat imediat la la 112, iar o echipă de criminaliști s-a deplasat la fața locului.

Citește și: Scandal în Austria, de la bocancii produşi în România pentru armată


Bărbatul în vârstă de 47 de ani s-a sinucis cu arma din dotare, el fiind șeful Postului de Poliție din comuna Stăuceni, relatează botosaninews.ro. Se pare că bărbatul nu s-a împăcat niciodată cu pierderea fetiței, care a murit în urmă cu 23 de ani. Copila avea doar un an.Șeful de post era căsătorit și mai avea copii. Trupul neînsuflețit a fost dus la IML, pentru autopsie.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *