Web Analytics

Haine contrafăcute scoase la vânzare de argeșeni

de | 20.05.2022 14:01 | Actualitate

Polițiștii au continuat controalele în societățile comerciale. Astfel că, în patru magazine din Câmpulung, agenții au descoperit comercianții care puneau la vânzare haine contrafăcute. 550 de articole vestimentare au fost identificate neconforme, iar vânzătorii s-au ales cu dosare penale.

IPJ Argeș transmite:

„ În ziua de 19 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea infracționalității la regimul bunurilor contrafăcute și a celor neconforme cu standardul unor branduri de renume.

Citește și: Mașina Zoiei Ceaușescu, vândută la licitație pentru 20 de mii de euro

Au fost verificate 4 societăți comerciale cu obiect de activitate comercializarea de articole vestimentare, pe raza municipiului Câmpulung.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificate (expuse spre vânzare) și ridicate un număr total de 550 articole vestimentare (treninguri, tricouri, bluze, hanorace și pantofi sport), susceptibile a fi contrafăcute, purtând însemnele, desenele și modelele referitoare la mai multe mărci înregistrate.

Ca urmare a celor constatate, au fost întocmite patru dosare penale, conform art. 102 alin. 1 lit. b) din Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, prejudiciul cauzat urmând a fi comunicat de tituarii mărcilor înregistrate.”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *