Web Analytics

Haideţi la cort! Peste 1.000 de piteşteni au semnat deja pentru salvarea Pădurii Trivale

de | 24.10.2019 13:20 | Actualitate

În doar 48 de ore (de duminică după-amiaza până marți seara) de la amplasarea cortului cu inscripția „Salvați pădurea Trivale”, amplasat lângă Teatrul „Al. Davila”, peste 1.000 de piteșteni au semnat pentru declararea ei ca pădure-parc și arie protejată de interes local.
Va reamintim că sunt necesare 7500 de semnături pentru ca inițiativa cetățenească să intre pe ordinea de zi a Consiliului Local Pitești şi să producă efecte pentru protejarea pădurii Trivale. Semnatarii trebuie să aibă domiciliul în Pitești și minimum 18 ani.
Puteți veni și semna la cortul amplasat în centrul Piteștiului, aproape de Teatrul „Al. Davila”, în fiecare zi, între orele 15 și 18. Ultima zi în care mai puteți semna va fi 3 noiembrie. Organizatorii speră însă să strângă cele 7.500 de semnături în câteva zile. Toate informaţiile legate de campanie pot fi găsite pe site-ul . Iniţiatorii campaniei sunt doi liberali, dr. Tiberiu Irimia şi consilierul local Narcis Sofianu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Pacat ca pitestenii sunt pacaliti sa semneze pentru ceva ilegal, transformarea padurii Trivale in parc, lucru interzis de Agentia de Protectia Mediului Pitesti si care se bate cap in cap cu cealalta propunere de declarare a padurii Trivale arie naturala protejata. Asa e cand politicul isi baga coada…