Web Analytics
scris marți, 22.08.2023

„Hă, hă, hă, l-au eliberat pe Cioacă!”

A postat pe Facebook Florentin Sorescu, la câteva ore după eliberarea fostului polițist. Acesta a fost avocatul lui Cristian Cioacă (condamnat în 2013 la 21 de ani de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu) din septembrie 2007 până în ianuarie 2009, când a reziliat toate contractele cu poliţistul. Ruptura dintre cei doi a fost cauzată de refuzul lui Cioacă de a-şi asculta apărătorul şi de neînţelegerile privind modul de efectuare a apărării.

„Hă, hă, hă, l-au eliberat pe Cioacă!”

Citește și: Şoferul de 19 ani care a omorât doi tineri în 2 Mai a mai fost cercetat de două ori pentru deţinere de droguri

Fostul polițist Cristian Cioacă, condamnat în 2014 pentru uciderea soției sale, Elodia Ghinescu, a fost eliberat din închisoare. Îmbrăcat lejer și purtând pe cap o șapcă cu „POLICE”, Cristian Cioacă a părăsit sediul închisorii, în jurul orei 16:45, cu două bagaje după el și câteva sacoși de rafie.  Tribunalul Argeș a hotărât să-l elibereze condiționat, după 10 ani și 8 luni petrecuți după gratii.  A fost așteptat la poarta închisorii de soțul surorii lui, care l-a preluat cu o dubă. Deși avocata sa a susținut în fața instanței că fostul polițist are pregătit un loc de muncă, el a anunțat că nu știe ce va face în perioada următoare, vrea pur și simplu să trăiască.

Citește și: Un copil de 8 ani s-a înecat în Marea Neagră, sub privirile mamei

Trupul Elodiei Ghinescu, dispărută în 2007, nu a fost găsit. Condamnarea soțului ei a fost obținută cu mare dificultate, în absența cadavrului. Pedeapsa expiră integral în august 2028, când s-ar împlini cei 15 ani și opt luni la care a fost condamnat definitiv, în 2014, după șapte ani de procese.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *