Web Analytics

Groapa de gunoi din Teleorman care a înghițit peste 21 milioane de euro, bani europeni

de | 12.10.2018 16:14 | Actualitate

 

După repetate amânări și scandaluri publice, la circa 20 de kilometri de municipiul Alexandria s-a construit în sfârșit o groapă de gunoi. Depozitul Central de la Mavrodin ar avea rolul de a depozita tot gunoiul de pe raza județului Teleorman, însă până în prezent singurul lucru cert despre groapă este că a înghițit peste 21 milioane de euro. Durata sa de funcționare ar trebui să fie de 30 de ani, însă primele probleme majore au apărut încă din primii cinci ani de funcționare. Chiar autoritățile critică operatorul pentru modul în care gestionează groapa de gunoi, acuzându-l că reciclează doar 5% din deșeuri, în loc de 50%, cât scrie în contract.

Citește tot articolul pe: Liber în Teleorman


Articol realizat pentru www.PressHub.ro/BaniEuropeni de Liber în Teleorman în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.

Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole