Web Analytics
scris vineri, 12.01.2024

Grigore Turda, fundaş la FC Argeş, este aproape resemnat: „Noi, chiar dacă vom câştiga toate aceste ultime patru etape, nu avem garantată intrarea în play-off”

Ce ne poți spune despre programul echipei FC Argeș din perioada imediat următoare?

– Pe 10 ianuarie am avut reunirea lotului. Știu că se discuta despre un cantonament în străinătate, dar am văzut și eu că s-a renunțat și vom merge în cantonament la Curtea de Argeș pentru o perioadă de 10 zile și apoi ne vom pregăti pe plan local.

Grigore Turda, fundaş la FC Argeş, este aproape resemnat: „Noi, chiar dacă vom câştiga toate aceste ultime patru etape, nu avem garantată intrarea în play-off”

Care este situația ta contractuală cu FC Argeș?

– Sunt în ultimele șase luni de contract.

O să continui cu FC Argeș, ai oferte de la alte echipe?

– Având în vedere că am intrat în ultmele șase luni de contract și pot să discut și cu alte echipe, da, am avut discuții și cu alte cluburi. Dar, deocamdată, nu știu exact ce o să fac, doar sunt în discuții cu echipe.

Echipe din Liga I sau din Liga secundă?

– Nu aș vrea să intrăm în detalii acum, să nu intru în polemici, pentru că au mai fost discuții și despre mine, și despre Tofan în acest sens și nu m-a ajutat absolut deloc în relația mea cu suporterii. Eu am fost cinstit cu cei din conducerea clubului după ce echipa a retrogradat, mi-am spus punctul de vedere, pentru că până la urmă muncesc pentru mine și pentru familia mea și îmi doresc să evoluez la un nivel cât mai bun. Asta le-am spus, ei m-au înțeles, în fine… O să vedem ce o să se întâmple, nu știu ce să vă zic mai multe în momentul de față.

Citește și Viorel Tudose, sponsor principal la FC Argeş: „FC Argeş trebuie să se transforme din temelii, altfel, din vară, nu va mai avea în mine un susţinător”

„Avem de luat salariul pe lunile noiembrie și decembrie, pe 15 ianuarie se fac, așadar, două luni restante”

Conducerea FC Argeș și-a manifestat intenția de a prelungi contractul cu tine?

– A fost o discuție în vară, dar nimic concret. A fost doar la nivel de discuție… Așteptările fiecăruia erau altele, iar acum am ajuns într-un punct în care este destul de greu să ne gândim la promovare și nu știu dacă mai rămâne concretă oferta lor. Discuția pe care am avut-o era în ideea în care noi am promova…

Care este situația financiară? Sunt restanțe salariale?

– Avem de luat salariul pe lunile noiembrie și decembrie, pe data de 15 ianuarie se fac, așadar, două luni restante. Sezonul acesta au mai fost restanțe, dar, ușor-ușor, s-au rezolvat, am primit un salariu înainte de sărbători și cumva îi înțeleg și pe conducători că sunt nemulțumiți. Dar ne bucură faptul că am primit un salariu înainte de sărbători, pentru că până la urmă toți avem familii, toți suntem oameni…

Citește și Liga 2 se reia în a doua parte a lunii februarie. Cu cine joacă FC Argeș și CS Mioveni…

„Nu mă așteptam niciodată să ajungem în situația asta, doar că acesta este fotbalul…”

Cum comentezi prestația echipei în actualul sezon din Liga secundă?

– Am avut o prestație foarte-foarte slabă, cred că fiecare jucător putea să aducă mai mult. Eu, unul, nu mă așteptam niciodată să ajungem în situația asta, doar că acesta este fotbalul, nu joacă, nu contează cota de piață sau salariile. Și asta este Liga a doua, o ligă grea, o ligă în care majoritatea echipelor dau 150%, toate echipele când jucau împotriva noastră se autodepășeau, pentru că toți jucătorii din Liga a doua își doresc să joace la FC Argeș. Poate și noi am intrat în teren pe vârfuri, nu știu, am intrat într-o criză de puncte la un moment dat, nu ne mai ieșea nimic. Am avut și ghinion, deși nu caut scuze; în patru-cinci meciuri am luat patru-cinci goluri doar din faze fixe, doar din cornere… Toate cumulate au dus la aceste rezultate de care cu siguranță nu suntem mândri și suntem datori și față de suporteri, și față de club, cel puțin jucătorii… Mai departe nu vreau să vorbesc despre staff-ul administrativ sau staff-ul tehnic.

„Play-off-ul nu se pierde în aceste ultime patru etape, ci s-a pierdut la începutul campionatului sau pe parcursul lui”

Ce șanse mai are FC Argeș să prindă play-off-ul?

– Șanse matematice mai sunt, dar sunt foarte multe echipe la fel ca noi, la puține puncte de locul șase și cred că toate echipele vor trage în aceste patru etape, vor face pregătirea, cantonamentul, cu scopul de a câștiga cât mai multe puncte în aceste patru etape. Noi, chiar dacă vom câștiga toate aceste ultime patru etape, nu avem garantată intrarea în play-off. Eu cred că dacă play-off-ul se pierde, nu se pierde în aceste ultime patru etape, ci s-a pierdut la începutul campionatului sau pe parcursul lui.

Un obiectiv personal în perioada imediat următoare?

– Obiectivul meu este și va rămâne să ajung cât mai repede în prima ligă.

Citește și FC Argeș revine la antrenamente

Citește și Managerul sportiv și organizatorul de competiții de la FC Argeș au fost dați afară

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *