Web Analytics

Grigore Stănescu va atinge majoratul de manager la Spitalul Câmpulung

de | 11.10.2017 18:14 | Politica si Administratie

11 stanescuDeşi preconizată din cauza tulburărilor din ultima perioadă, renunţarea de către Ion Grigore Stănescu la funcţia de manager al Spitalului Municipal Câmpulung nu s-a mai produs. Mai mult decât atât, la începutul acestei luni s-a încheiat concursul organizat pentru conducerea unităţii spitaliceşti, iar unicul candidat a fost chiar medicul Stănescu, acesta fiind declarat admis.

Pe cale de consecinţă, el va atinge optsprezece ani de domnie peste câteva sute de medici, asistente şi personal administrativ.
Grigore Stănescu a adunat 14 ani de şefie, începutul fiind făcut în anii 1997-1998, atunci când ţărăniştii l-au demis cu scandal şi l-au înlocuit cu Mihai Beloiu, cel care acum activează în Franţa. Apoi a mai condus unitatea medicală între 2001 şi 2006 şi, ulterior, din 2009 până în prezent, fără întrerupere.
În afară de scoaterea din schemă petrecută în 1998, Grigore Stănescu a mai avut un hop de trecut în urmă cu doi ani, atunci când liberalii din Consiliul Local Câmpulung au vrut să-l răstoarne cu acuzaţii. Numai că totul s-a dovedit a fi un atac cu apă de ploaie, iar Stănescu a ripostat cu trufie, anunţându-şi demisia. O demisie pe care nu au permis-o şefii de partid ai managerului, cei de la PSD, astfel că medicul neonatolog a revenit în funcţie şi a asigurat derularea eficientă a procedurii de acreditare a Spitalului Câmpulung.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole