Web Analytics

Greva judecătorilor amână procesul de trafic de influență al florăresei Olga

de | 29.01.2020 11:15 | Actualitate

Miercuri 29 ianuarie, la Tribunalul Argeș a fost un nou termen în procesul în care Olga Panaete, cea mai cunoscută florărească din Pitești, este judecată pentru trafic de influență în formă continuată. La acest termen au venit pentru a fi audiați ca martori și Florin Tecău-fostul președinte al CJ Argeș și comisarul-şef Emil Angheloiu, șeful Serviciului de Înmatriculări şi Permise Auto Argeş.

Numai că greva judecătorilor a dus la amânarea cauzei, ce nu era una urgentă. Următorul termen a fost stabilit pentru 26 februarie. Reamintim că Olga Panaete este acuzată că ar fi cerut şi primit sume mari de bani pentru presupuse intervenţii pe lângă funcţionari publici în vederea obţinerii permisului de conducere, respectiv pentru obţinerea unui post la Centrul ”Sf. Andrei”, aflat în subordinea DGASPC Argeș. Alături de Olga Panaete au mai fost trimise în judecată șase persoane, una tot pentru trafic de influență și alte cinci pentru cumpărare de influență.

Printre cei care apar ca martori în dosar se numără și fostul prefect Gheorghe Davidescu și actualul director al DGASPC Argeș, Adrian Macovei.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii