Web Analytics

Greab, Muşat şi antrenorul Andrei Prepeliţă, în echipa etapei a 27-a din Liga I

de | 18.03.2021 13:16 | Actualitate, Sport

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat marţi echipa ideală a etapei cu numărul 27 din Liga I. Printre cei 11 jucători aleşi de LPF se regăsesc și doi fotbaliști de la FC Argeş, dar și antrenorul echipei piteștene. Este vorba despre portarul Alexandru Greab (foto), fundaşul Nicolae Muşat și antrenorul Andrei Prepeliță.
Alexandru Greab, în vârstă de 28 de ani, a avut șase intervenţii decisive, prin care a contribuit din plin la succesul reuşit de piteşteni pe terenul dinamoviştilor.
Experimentatul fundaş de bandă al piteştenilor, Nicolae Muşat, în vârstă de 34 de ani, a făcut un joc defensiv foarte bun. Este om de bază în sistemul gândit de cuplul Prepeliţă – Ianovschi.
Argeşul a renăscut şi s-a apropiat la doar un punct de play-off. Revenirea piteştenilor, sub bagheta lui Prepeliţă, ne aminteşte de marele Florin Halagian, care în sezonul 1995-1996 a luat-o pe FC Naţional de pe ultimul loc şi a terminat campionatul în postura de vicecampioană. Prepeliță a fost desemnat de către LPF antrenorul etapei.

Citește și FC Argeș, transferuri spectaculoase! Alb-violeții au semnat cu croații Antun Palic şi Luka Maric

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii