Web Analytics
scris vineri, 31.05.2024

Grav în Argeș! Bărbat surprins sub un mal de pământ

Un nou caz cu consecințe dintre cele mai grave s-a produs în Argeș. Alerta a fost dată vineri, 31 mai, după ora 15, când, conform unei sesizări, un bărbat a fost surprins sub un mal de pământ în timpul unor lucrări în locaitatea Valea Mare Pravăț.

Grav în Argeș! Bărbat surprins sub un mal de pământ

Citește și: Accident în Argeș, la Pietroșani. Doi bătrâni, răniți

Au fost mobilizați pompierii de la Detașamentul Câmpulung, cu o autospecială de intervenție și cu o ambulanță SMURD, alături de o autospecială cu modul multirisc de la Detașamentul Pitești și o ambulanță SAJ.

La ora redactării acestor rânduri (16.30) încă nu primisem vești clare privind soarta bietului om, dat fiind faptul că la fața locului nu sosise încă un medic care să se pronunțe.

Zvonurile însă par a fi dintre cele mai rele.

Biroul de presă al IPJ Argeș a transmis doar că omul e „inconștient”, că se lucrează pentru eliberarea acestuia și, ulterior, se vor stabili împrejurările în care evenimentul s-a produs.

Update. Nu are funcții vitale

ISU Argeș a revenit, la ora 16.45, cu informații. Pompierii intervin și acum pentru extragerea acelui bărbat, în vârstă de aproximativ 38 de ani, care a fost surprins sub un mal de pământ pe timpul unor lucrări la canalizare, în localitatea Valea Mare Pravăț.

Bărbatul a fost găsit aproape în întregime acoperit de pământ, iar în urma evaluării s-a constatat că acesta nu prezintă funcții vitale.

La ora 17, ISU Argeș a confirmat zvonurile sumbre: bărbatul a fost declarat decedat.

Va urma, cu siguranță, și o anchetă a ITM Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...