Web Analytics

Grădiniţă nouă la Budeasa, la început de an şcolar

de | 13.09.2017 19:25 | Politica si Administratie

20 GradinitaBudeasaÎn comuna Budeasa, la început de an școlar, a fost inaugurată grădinița cu program prelungit, prima de acest gen din localitate. Investiția s-a ridicat la aproximativ 550.000 de lei, banii provenind de la bugetul local și județean. Cei 20 de copii din Budeasa înscriși la Grădiniţa cu Program Prelungit ”Dumbrava cu ștrumfi” vor beneficia de toate facilitățile oferite de o grădiniță cu program prelungit din mediul urban.

Panglica inaugurală a noii unități școlare a fost tăiată de primarul comunei Budeasa, Nicolae Rachieru, și de președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu.
„Astăzi, la debutul unui nou an școlar, vreau să urez elevilor, profesorilor și părinților un an bun care să vă aducă tuturor bucurii, satisfacţii, împliniri, putere de muncă şi multă sănătate! Cu toții știm că școala joacă un rol imens în educarea și pregătirea unui om pentru viață. Tocmai de aceea, pentru mine, școala reprezintă prioritatea acestui mandat, în sensul că trebuie să oferim condiții la nivel european în școli si grădinițe. De asemenea, vreau să vă asigur de întreaga noastră disponibilitate – a mea și a colegilor din Primăria Budeasa, că vom colabora deschis și vom căuta permanent soluțiile cele mai bune pentru ca dvs, dragi elevi și profesori, să puteți învăța în condiții cât mai moderne! Succes tuturor!”, a transmis primarul Nicolae Rachieru.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii