Web Analytics

Goodwill Consulting va susține o conferință în Pitești. Principalele programe de finanțare pentru mediul privat

de | 10.03.2023 13:15 | Actualitate, Home

Goodwill Consulting va susține o conferință în Pitești pentru a prezenta și explica principalele programe de finanțare pentru mediul privat în anul 2023 și pentru a răspunde la întrebările potențialilor beneficiari.

Conferința va începe la ora 10:30, la Hotel Ramada, sala Diamond Ballroom. Participarea este gratuită, în baza înscrierii. Înscrierea se face aici: https://bit.ly/3yt7YbO. Mai sunt disponibile ultimele locuri.

Programul conferinței:

10:30 – 11:00 – Welcome Coffe

11:00 – 12:30 – Finanțările pentru mediul privat în 2023, județul Argeș – Răzvan Gălățan, Director Operațional Goodwill Consulting (Digitalizare, POR, PNS, POTJ)

12:30 – 13:30 – Business Lunch și Networking

Citește și Sprijin pentru mamele vulnerabile: MIPE va implementa un pachet de măsuri de 450 milioane de euro pentru a răspunde nevoilor punctuale ale femeilor și copiilor care sunt în situații dificile

Goodwill Consulting vine în sprijinul antreprenorilor încă din anul 2008. De-a lungul anilor, serviciile s-au diversificat de la fonduri nerambursabile la proiectare, soluții energie regenerabilă, consultanță în achiziții publice, obținere credite bancare și non-bancare, obținere fonduri de investiții, analize de piață și analize financiare, internaționalizarea afacerii în Ungaria, iar din 2020- automatizarea proceselor prin roboți UiPath.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *