”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

de | 23.05.2022 18:13 | Actualitate, Cultura, Home

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia, Italia și Elveția.

Câștigătoarea marelui trofeu este Natalia Bendre din Oradea. Trofeul secțiunii pop internațional a fost câștigat de Emin Abdulhamid, din Bulgaria, trofeul pop în limba maternă de Ariadna Scorpan, din Republica Moldova, iar trofeul secțiunii musical de Anamaria Picurici, din România.

Citește și Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Pentru cele două categorii de vârstă 7-13 ani și 14-21 ani s-au mai acordat: 6 premii pentru ocupanții locului întâi, 6 premii pentru ocupanții locului doi, 6 premii pentru ocupanții locului trei și 6 mențiuni.

Acest articol este despre: copii,filarmonica pitesti,good vibes

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....


Loading RSS Feed