Web Analytics
scris luni, 08.07.2019

Gonea pe raza localităţii Stâlpeni cu o viteză de 138 km/h

 

Gonea pe raza localităţii Stâlpeni cu o viteză de 138 km/h

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 235 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 80.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 32 de permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 19 ani din Pitești, care conducea un autoturism pe raza comunei Bradu, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 112 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 23 de ani din Pitești, care conducea un autoturism pe bulevardul Republicii, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 135 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 34 de ani din Ţiţeşti, care conducea un autoturism pe DN 73 Țițești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 120 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr de 23 de ani din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localităţii Stâlpeni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 138 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Distribuie!

0 Comentarii