Web Analytics
scris vineri, 19.07.2024

Gonea în Argeș cu 146 km/h! Amendat și cu permisul luat

Joi, 18 iulie, polițiștii Formațiunii Rutiere Costești au depistat un tânăr în vârstă de 24 de ani, din județul Dâmbovița, care conducea cu mare viteză un autoturism pe DJ 703B, pe raza orașului Costești.

Gonea în Argeș cu 146 km/h! Amendat și cu permisul luat

Citește și: Argeș. Reținut de polițiști după ce și-a dat foc la casă

Concret, pe un sector de drum cu limita de 90 km/h, tânărul teribilist a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 146 km/h (cu 56 km/h peste limita legală) – potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș.

Ca urmare a abaterii constatate, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul auto i-a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce timp de 90 de zile.

Citește și: Argeș. Urmărit, noaptea, de mașina Poliției, a fost prins și băgat în arest

În aceeași zi, o femeie de 43 de ani, din Pitești, conducea un autoturism pe bulevardul Frații Golești din municipiu, pe un sector de drum cu limita de 50 km/h, fiind înregistrată de aparatul radar cu viteza de 137 de km/h (cu 87 km/h peste limita legală).

A fost sancționată contravențional, iar permisul auto i-a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce timp de 120 de zile.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită