Ginerele lui Ionică l-a denunțat pe viceguvernatorul Bogdan Olteanu la DNA

de | 29.07.2016 08:55 | Actualitate

 

Piteșteanul Adrian Ionuț Eftime (foto, în centrul imaginii), nimeni altul decât ginerele primarului Piteștiului- Cornel Ionică, este cel care l-a denunțat pe viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu, la procurorii anticorupție. Adrian Eftime le-a spus procurorilor DNA că el i-ar fi dus lui Bogdan Olteanu un milion de euro chiar la sediul PNL, bani veniți din partea lui Sorin Ovidiu Vântu pentru numirea lui Liviu Mihaiu în funcția de guvernator al Deltei Dunării.

Ionuț Adrian Eftime a fost condamnat anul trecut la șase ani și patru luni închisoare în dosarul Petromservice, în care a fost condamnat și Sorin Ovidiu Vântu alături de sindicalistul Liviu Luca.

Ionuț Adrian Eftime este fiul lui Ion Eftime, fost administrator la Realitatea Media. Ionuț Adrian Eftime a fost acționar la Splendid Media, o firmă de publicitate a lui Sorin Ovidiu Vântu. Tatăl său a înființat postul Alpha TV din Pitești.

Reamintim că viceguvernatorul Băncii Naționale a României (BNR), Bogdan Olteanu, a fost reținut de DNA, în noaptea de joi spre vineri, pentru trafic de influență în dosarul lui Sorin Ovidiu Vântu. Bogdan Olteanu ar fi primit suma de 2 milioane euro de la Vântu pentru a-l numi pe Liviu Mihaiu viceguvernator al Deltei Dunării, dar și sprijin politic.

D.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii