Web Analytics
scris miercuri, 11.09.2024

Gigi Becali a cumpărat teren în Africa „Mă gândeam să fac acolo academie, dar e greu. Cine se duce antrenor acolo?”

Gigi Becali a surprins din nou printr-o serie de investiții neobișnuite. De această dată, omul de afaceri și-a îndreptat atenția către Africa. Recent, a donat 450.000 de euro pentru construirea de biserici ortodoxe în Rwanda. De asemenea, a contribuit cu sute de mii de euro în alte trei țări (Uganda, Congo și Burundi) și are în plan să deschidă o academie de fotbal pe continentul african.

Gigi Becali a cumpărat teren în Africa „Mă gândeam să fac acolo academie, dar e greu. Cine se duce antrenor acolo?”

Gigi Becali a dezvăluit că a cumpărat aproximativ 30 de hectare de teren în Uganda, unde intenționează să construiască o academie de fotbal, scrie money.ro. Planul său este să creeze o „pepinieră” pentru viitorii sportivi africani, oferindu-le tinerilor o șansă la o carieră internațională în sport. Cu toate acestea, Becali recunoaște că inițiativa nu este lipsită de provocări: „Mă gândeam să fac acolo academie, dar e greu. Cine se duce antrenor acolo?”, a declarat el.

Citește și: Victimele hărţuirii sexuale și pornografiei infantile vor beneficia de asistenţă juridică gratuită

Gigi Becali a făcut investiții substanțiale în promovarea valorilor creștine în Africa. Acum patru ani, a ridicat o mănăstire ortodoxă în Uganda și a sprijinit îngrijirea a sute de copii din orfelinate. Recent, el a finanțat construcția unor biserici ortodoxe în Congo și Rwanda, ultima dintre acestea fiind realizată sub îndrumarea părintelui Nectarie, un misionar român dedicat activităților religioase din această regiune.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...