Web Analytics
scris miercuri, 03.07.2024

Gheorghe Zamfir va primi titlul de Cetățean de Onoare al Piteștiului. Teatrul de Vară din Ștrand va purta numele maestrului

Lucrările la Teatrul de Vară din Parcul Ștrand al Piteștiului – care, după cum v-am informat, va avea un cu totul alt aspect – sunt foarte avansate. Primarul Cristian Gentea, care a fost la fața locului alături de managerul Filarmonicii, Gabriel Niță – a declarat că exteriorul clădirii este gata, iar la interior se lucrează la finisaje.

Gheorghe Zamfir va primi titlul de Cetățean de Onoare al Piteștiului. Teatrul de Vară din Ștrand va purta numele maestrului

Citește și: Pitești. Trei eleve cu media 10 la Evaluarea Națională. Toate de la „Tudor Vladimirescu”

Se dorește o suplimentare a locurilor pentru spectatori, de la 400 la 500, lucru posibil datorită eliminării gradenei din partea din față. Dar vor mai fi noutăți legate de acest teatru, anunțate de edilul șef al Piteștiului.

Îmi doresc foarte mult să-i oferim maestrului Gheorghe Zamfir titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Pitești. O s-o facem în vară-toamnă. Vreau să-i decernăm acest titlu exact când este gata și teatrul.

Motivul: propunerea managerului nostru – pe care și eu am agreat-o imediat – este ca Teatrul de Vară să poarte numele lui Gheorghe Zamfir. Este o recunoaștere a valorii acestui mare artist. Maestrul a fost foarte încântat când a auzit că ne-am gândit la dânsul” – a spus Cristian Gentea.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită