Web Analytics
scris sâmbătă, 25.05.2024

Gheorghe Zamfir, la Piteşti: „Vă iubesc la nesfârșit, am lacrimi în ochi!”

Şi a fost în seara de vineri, 24 mai, în Piața Primăriei Pitești, un spectacol de înaltă ţinută! Un public numeros, iubitor de muzică de calitate, a asistat la concertul vocal-simfonic extraordinar dedicat Zilelelor Piteștiului.

Gheorghe Zamfir, la Piteşti: „Vă iubesc la nesfârșit, am lacrimi în ochi!”

Citeşte şi: Festivalul Internațional al Teatrului de Studio, în Pitești

Alături de Orchestra simfonică a Filarmonicii Piteşti, dirijată de Tiberiu Dragoș Oprea, au participat cu acest prilej, ca soliști, naiștii Gheorghe Zamfir și Claudia Iordache, precum și soprana Rodica Anghelescu.

Muzicianul Gheorghe Zamfir, la cei 83 de ani de viaţă, are peste 60 de ani de carieră pe scenele lumii. De-a lungul carierei a colaborat cu importanți muzicieni din țară si de peste hotare. Vineri seară, la Piteşti, artistul şi-a dat încă o dată măsura valorii sale extraordinare.

Vă iubesc la nesfârșit, am lacrimi în ochi!” A fost mesajul adresat piteştenilor de cel mai mare virtuoz al naiului la nivel mondial.

Cu “Doina Argeșului” de la Pitești a început drumul spre succesul meu, pot spune!” – a mai declarat mare artist.

Excepțională vibrație și emoție la concertul extraordinar din Piața Primăriei, de Zilele Municipiului!!! Ce bucurie și mândrie să fii piteștean!” – a transmis, la rându-i, cu acest prilej, Cristian Gentea, primarul Piteştiului, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Naistul Gheorghe Zamfir a vrut să fie Cetăţean de Onoare al Piteştiului

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită