Web Analytics

Gheorghe Dincă s-a pocăit. „Este ca un bebeluș, trebuie ajutat”

de | 11.03.2023 14:55 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat că a ucis 2 adolescente, după ce le-ar fi violat, spune că s-a pocăit. Un reprezentant al cultului religios care l-a luat sub oblăduire susține că multe dintre acuzații n-ar fi adevărate.

Citește și: Bărbat bolnav de cancer, găsit mort în toaleta unui spital. Venise pentru un consult

„Se vede transformarea după botez… Gheorghe Dincă este acum un născut din nou, acum este ca un bebeluș, trebuie ajutat, avut grijă, corectat la vorbire, la comportament…() Din ce mi-a spus el și din ce am auzit eu, foarte multe dintre acuzații nu sunt adevărate. Înaintea lui Dumnezeu, el a fost sincer la mărturisire. Dar, instanța va stabili lucrul acesta, nu este treaba noastră. Nici pe el, nici pe noi nu ne mai interesează pentru că el este un om liber acum, se poate întâlni oricând cu Dumnezeu și asta contează cel mai mult”, a spus pastorul Viorel Lupu, într-un interviu acordat pentru Relație VS. Religie. Vestea „pocăirii” lui Dincă a fost dată de membrii asociației penticostale „Misiunea Family to Family“, condusă de omul de afaceri Mike Olari.

Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare. El a fost acuzat de viol, profanare de cadavre, trafic de persoane, trafic de minori și omor calificat.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *