Web Analytics

Gheorghe Covaciu nu mai antrenează echipa de handbal de la Mioveni

de | 22.09.2021 15:00 | Actualitate, Sport

CS Dacia Mioveni 2012 a reziliat amiabil contractul cu antrenorul echipei de handbal feminin, prof. Gheorghe Covaciu. La meciul cu HC Zalău, din 25 septembrie a.c., pe banca tehnică va sta antrenorul secund, Daniel Gheorghe. Clubul se află în discuții cu mai mulți tehnicieni pentru postul de antrenor principal.

CITEȘTE ȘI: Muzeu virtual – Săptămâna Europeană a Mobilității – ediția XX!

Cele mai mari șanse să îl succeadă pe fostul antrenor le are Carmen Amariei. Conducerea clubului a discutat cu Amariei, care a mai antrenat la Mioveni înainte, iar ultimele detalii urmează să se stabilească în zilele următoare. Gheorghe Covaciu pleacă după ce în primele două etape din acest sezon, CS Dacia Mioveni 2012 a înregistrat înfrângeri în fața echipelor CSM Slatina și SCM Craiova.

Cine este Carmen Amariei

Carmen Amariei (43 de ani) este una dintre cele mai bune jucătoare de handbal din istoria României, fiind medaliată cu aur la Campionatul Mondial de Tineret din Brazilia (1995) și cu bronz la cel din Coasta de Fildeș (1997). A evoluat la echipe de prestigiu, precum Oltchim Rm. Vâlcea, Randers, Slagelse, Viborg (toate trei din Danemarca) sau Hypo Viena (Austria). Pentru naționala de senioare a României a disputat 182 de meciuri și a marcat 855 de goluri. Ea a antrenat, pe lângă CS Dacia Mioveni 2012, pe SCM Craiova, „U” Cluj-Napoca și, ultima oară, pe Rapid București.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii