Web Analytics

George Simion a organizat un protest la Iași, de Mica Unire

de | 24.01.2023 11:53 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

George Simion a mers la Iași pentru a participa la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române. Liderul AUR a anunțat că pregătește un protest de amploare în acest oraș. Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au mers și ei la Iași, potrivit evz.ro. 
Citește și: Un bărbat a fost somat de ANAF să achite o datorie de 3 lei

Primarul din Iași, Mihai Chirică, a declarat că au fost invitați toți liderii politici la manifestațiile organizate de ziua Micii Uniri. Edilul nu a vrut ca evenimentul să fie politizat, dar George Simion a anunțat că vrea să organizeze un protest la Iași. Liderul AUR vrea ca manifestația să aibă loc chiar în această zi. În jur de 2.000 de persoane vor participa. Politicianul a spus că protestatarii vor mărșălui pe străzile orașului.

Simion a adăugat că a observat că din ce în ce mai mulți oameni participă la sărbătoarea Unirii. „Nimic nu vom reuși fără Dumnezeu. Au încercat să oprească sărbătoarea, marșul în timpul pandemiei, am luptat pentru libertate, unii s-au ascuns, noi am venit aici, la Iași”, a declarat Liderul AUR. El a continuat prin a spune că istoria nu poate fi uitată din cauza unor virus sau a altor boli „mai mult sau mai puțin inventate. „Suntem pe 24 la Iași pentru a spune că țara este una și în ciuda derbedeilor care au uitat Iașiul, Chișinăul, se fac că nu înțeleg țara noastră”, a declarat George Simion.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *