Web Analytics

George Robert Stan și Ionuț Daniel Cărpiniși

de | 27.08.2020 13:01 | Omul saptamanii

Pe 18 august a.c., George Robert Stan și Ionuț Daniel Cărpiniși, doi tineri de 16 și 15 ani, din Pitești, au găsit un portofel ce conținea suma de aproximativ 700 de lei, documente și un card bancar. Tinerii au mers direct la sediul Secției 2 Poliție Pitești, unde au predat portofelul găsit, iar persoana care l-a pierdut, respectiv o tânără de 23 de ani, din Ștefănești, a putut intra din nou în posesia bunurilor. Pentru că au dat dovadă de spirit civic, Jurnalul de Argș îi declară pe cei doi tineri – Oamenii Săptămânii!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Oamenii săptămânii?
    Inseamna că avem o societate de babuini dacă un portofel înapoiat proprietarului devine act de ,,eroism,,.
    Am găsit portofel de 800 de euro cu foarte mulți bani și l-am înapoiat pe tăcute, poliției fără televiziune sau presă scrisă. Am găsit carduri de credit, la fel am procedat.
    Ce sens are să facem ,,eroi,, din niște gesturi practic normale și automate pe care le învățăm prin educație și răspundere penală?
    Hai să arătăm cu degetul arta care moare de foame, oameni olimpici, medaliați cu aur ptr invenții, nu noi amărâti care nu fac o găinărie.
    Hai să învățăm să facem educație altfel și să promovăm talentele reale.
    Oamenii săptămânii sunt cei care nu apar și care prin creație, trudă, cercetare, ne fac viețile mai frumoase și de care beneficiem fără să-i recunoaștem pe nici un petec de ziar.

Ion Cojocaru

Proiectul ,,Pădurea cu Povești Nemuritoare”, derulat de Fundația „Conservation Carpathia” și...