Web Analytics

George Cotigă, antrenor la CS Mioveni: „Ne-a fost un pic mai greu să alcătuim un prim 11 şi am jucat cu ce am avut la dispoziţie”

de | 25.05.2023 13:00 | Actualitate, Home, Sport

Resemnare totală în staff-ul celor de la CS Mioveni după ce echipa a retrogradat în Liga secundă! Întrebat despre ultimele rezultate și despre planurile de viitor, antrenorul galben-verzilor din ultimele etape, George Cotigă, ne-a declarat: ”Nu este prea mult de comentat, noi am vrut să respectăm competiția și am folosit jucătorii pe care i-am avut la dispoziție, pentru că, așa cum se știe, unii dintre jucători și-au mai reziliat contractele cu CS Mioveni, au plecat, sunt în vacanță de ceva vreme. Am încercat pe cât posibil să le dăm șansa mai multor tineri să debuteze în Liga I. Concentrarea nu a fost, normal, la capacitate maximă în ultimele etape și de aceea am obținut aceste rezultate de care nu suntem deloc mulțumiți, de ce s-a întâmplat, dar asta a fost situația și a trebuit să ducem competiția până la bun sfârșit.

Ne-a fost un pic mai greu să alcătuim un prim 11, poate am fi avut nevoie și de alte soluții, dar am jucat cu ce am avut la dispoziție și cred că în penultimul meci, cel cu UTA, am avut o prestație destul de bună. Ne pare rău că nu am putut să folosim și mai mulți tineri și în aceste ultime etape, pentru că au avut turneu final și au fost plecați. Eu am rămas să-mi duc contractul până la bun sfârșit și urmează să văd ce mi se oferă de la vară. Mai am contract cu CS Mioveni până pe 30 mai, după care o să rămân în staff-ul lui Nicolae Dică și o să vedem ce vom face. În concluzie, o să plec de la CS Mioveni și vom vedea împreună cu Nicolae Dică unde vom merge. Avem ceva discuții. Eu vreau să le transmit celor de la CS Mioveni multă sănătate și să revină cât mai repede în Liga I”.

Citește și Juniorii de la CS Mioveni, performeri ai campionatului Under 19

Citește și FC Botoșani a zdrobit-o pe CS Mioveni în ultimul meci din play-out

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *