Web Analytics

Gentea anunţă că lucrările la noul mall încep la 1 octombrie

de | 11.08.2022 12:45 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Primarul Cristian Gentea vine cu o veste bună despre mall-ul care se va construi în cartierul Tudor Vladimirescu din Pitești. Autorizațiile au fost eliberate pentru construirea pasajului și a centrului comercial, iar lucrările vor începe în toamnă.

„Au fost eliberate autorizațiile pentru obiectivul «Construire pasaj rutier și pietonal peste calea ferată și organizare de șantier», respectiv «Construire centru comercial P+M+1E parțial și funcțiuni complementare (amenajare și construire zone tehnice, amenajare parcări, amenajarea incintei cu spații verzi și plantare, alei carosabile și pietonale, platforme, împrejmuire, post trafo, amplasare totem și semnale publicitare, organizare de șantier, amenajare accesuri, cabină poartă, copertine cărucioare, 1833 locuri de parcare, 888 locuri de parcare la sol + 945 locuri de parcare la etaj»). Așadar, noul mall din cartierul Tudor Vladimirescu intră în linie dreaptă! Lucrările vor debuta la data de 1 octombrie 2022”, a transmis Cristian Gentea, primarul Piteștiului.

Citește și Ultimele noutăţi despre mall-ul din Tudor Vladimirescu. Pănescu: „E prins în proiect pasajul de la mall. Fără el, va fi foarte greu accesul…”

Citește și A treia oară a fost cu noroc pentru Beny Păcănele! Da pentru mall, nu pentru blocuri în parcarea de la Hotel Muntenia!


Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *