Web Analytics
scris joi, 28.05.2015

Gecor dă bice să se încadreze în termen cu o lucrare la Godeni

Una dintre firmele cu mare trecere la primarii din Argeş și în continuare este controversata Gecor, societatea înființată de fostul senator PSD Cătălin Voicu. După ce a tergiversat lucrările cam multișor la Godeni și i-a produs panică administrației ce are de derulat un proiect, acum firmal lui Voicu urgentează lucrările.
Localitatea are în derulare un contract cu finanţare europeană pe măsura 3.2.2, de 153 miliarde de lei. Proiectul câştigat de Primăria Godeni include: „Sistem centralizat de canalizare pentru satele Godeni, Coteşti şi Capu Piscului; Extindere reţea alimentare cu apă în satul Capu Piscului; Reabilitarea de drumuri comunale (6,2 km); Teren de sport în satul Godeni; Centru ingrijire copii în satul Godeni şi Dotare Căminul Cultural din satul Godeni”. Iniţial, lucrările au demarat în 2012 având ca termen de finalizare 1 aprilie 2013, însă termenul a fost amânat pentru luna iunie 2014 ca acum să ne aflăm la un an, dar nu lumină, distanță.
Potrivit primarului Ion Pădurean, deși lucrările au stagnat o vreme, salariații Gecor s-au pus serios pe treabă astfel încât se speră ca până la data de 20 iunie să fie finalizate și recepționate. A.C.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...