Web Analytics

Gazele, oprite la Rucăr! Distrigaz explică: sunt pierderi pe rețea

de | 10.04.2023 16:14 | Actualitate, Home

În comuna Rucăr din județul Argeș a fost sistată temporar alimentarea cu gaze naturale, fiind afectați aproximativ 1.200 de clienți casnici și non-casnici.

Biroul de presă al Distrigaz Sud Rețele ne comunică faptul că decizia sitării furnizării a fost luată „în urma unor pierderi de gaze depistate pe rețeaua de distribuție a gazelor naturale la un control periodic efectuat de echipele noastre, pe strada Dispensarului nr 13.

Citește și: Doi argeșeni transportau lemne fără a avea acest drept! 19 curse, 20.000 lei amenda!

Echipele Distrigaz Sud Rețele sunt în teren și fac demersurile necesare pentru remedierea defectelor identificate. Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va face în cursul serii de astăzi, 10 aprilie.

După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale. Ne cerem scuze pentru inconveniențele create clienților noștri și le mulțumim pentru înțelegere” – se arată în comunicatul de presă al societății furnizoare.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *