Web Analytics

Garajele din Trivale vor fi demolate. Anunțul făcut de primarul Gentea

de | 4.08.2021 09:52 | Actualitate, Politica si Administratie

După o vizită în teren în cartierul Trivale, pe Strada Prof. Nicolae Bănescu, edilul Cristian Gentea se arată nemulțumit de împrejurări, astfel că acesta a luat hotărârea de a demola garajele și de a curăța zona respectivă.

Garajele arată groaznic (un adevărat ghetou!), rușinos pentru un oraș așa cum ne dorim să fie. Din 13 „proprietari”, ne-am întâlnit cu 2, probabil cei mai în vârstă. Ceilalți se ascundeau după perdele, conștienți că sunt în neregulă. Păcat că nu au ieșit, pentru că era și o ședință a asociației de proprietari, cea care mi-a semnalat și alte probleme. Le vom rezolva!
Am aflat de la cei 2 că nu plătesc nimic de 25 ani (!!!) și am văzut cum, aceste garaje enorme nu sunt altceva decât niște spații de depozitare pentru orice altceva, decât mașini! Le-am explicat că vom schimba în bine zona, cu o arteră generoasă și peste 20 locuri de parcare, unde dumnealor vor avea loc preferențial.
Mi-au propus un timp foarte lung de evacuare, dar nu am acceptat. Mâine vor fi puse notificări cu termen 1 septembrie. Cei care nu au posibilități pentru transport, vor fi ajutați de noi. Vreau, însă, ca până în sezonul rece, zona să arate așa cum trebuie. Și așa va fi, vă asigur!, a scris primarul Piteștiului, pe pagina personală de Facebook.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii