Web Analytics

Galeria FC Argeș-marș impresionant pe centrul Piteștiului înaintea derby-ului cu CS Mioveni

de | 1.03.2020 12:54 | Actualitate

 

După derby-ul dintre Poli şi Rapid, campionatul Ligii secunde oferă astăzi, în cadrul etapei a 23-a, încă un meci interesant. La Piteşti, pe stadionul ”Nicolae Dobrin”, de la ora 13:30, se întâlnesc FC Argeş şi CS Mioveni, în derby-ul judeţului Argeş.

Cele două formaţii sunt apropiate ca număr de puncte în clasament şi luptă pentru promovare. Argeşul se află într-un moment oportun înaintea derby-ului cu CS Mioveni. Echipa antrenată de Ionuţ Badea vine după 11 meciuri consecutive în care nu a pierdut şi cu o victorie astăzi îi pot egala pe galben-verzi.

După remiza cu U. Cluj (scor 1-1), FC Argeş poate obţine prima victorie din acest an chiar împotriva rivalei judeţene, CS Mioveni. Ionuţ Badea este conştient de dificultatea jocului şi efectele pe care le poate avea asupra moralului jucătorilor.

De subliniat faptul că interesul pentru acest meci este unul foarte mare în rândul piteștenilor, iar galeria alb-violetă a fost la înălțime înaintea partidei. Suporterii FC Argeș s-au adunat în fața magazinului oficial al clubului din centrul orașului și au mers într-un marș impresionant pe centrul Piteștiului, pe ruta Prefectură-Primărie.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii