Web Analytics

Gala Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Argeş, la a XIV-a ediţie

de | 21.03.2018 19:02 | Economie

3 01Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș a organizat vineri, 16 martie, la Hotelul Ramada din  Pitești, ediția a XIV-a Galei Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș.

Este vorba despre evenimentul cel mai amplu organizat de AOA Argeș pe parcursul anului, care s-a dorit și a reușit, inclusiv de data aceasta, să fie un eveniment monden de top, dar și o trecere în revistă a activității asociației în fața membrilor și invitaților: oameni de afaceri importanți ai județului Argeș, reprezentanți ai organizațiilor patronale din România, oficialități locale, directori ai instituțiilor descentralizate, mass-media.
„Piteștiul are nevoie de incubatoare și acceleratoare de afaceri. Avem încredere în autoritățile locale că vor găsi întotdeauna soluții astfel încât să ne desfășurăm activitatea în cele mai bune  condiţii. În ceea ce privește mediul de afaceri, Argeșul stă foarte bine. Este unul din județele de top   ale țării. Salariul mediu pe economie este în primele trei pe țară, cu un net de 2400 lei. Este o poziție foarte bună, pe care o datorăm mai ales faptului că avem aici Uzina Dacia. Îi mulțumim investitorului Renault şi sperăm ca pe mai departe, împreună, să dezvoltăm mediul economic actual”, a declarat, vineri, Dan Ionescu, președintele executiv al AOA Argeș.
Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș este o organizație neguvernamentală, non-profit și apolitică, constituită la inițiativa unui grup de firme importante din Pitești pentru a contribui efectiv la dezvoltarea mediului economic argeșean. Cifra de afaceri totală a membrilor AOA AG depășește 2,5 miliarde de euro. Activitatea principală a Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș se materializează în reprezentarea intereselor membrilor în raport cu alte entități, organizarea de întâlniri de afaceri sub diferite forme pentru stimularea investițiilor în județ, susținerea de campanii de promovare a produselor locale prin realizarea de târguri, expoziții și alte acțiuni similare. De asemenea, organizația își propune să fie și un centru de informare și consultanță pentru firmele membre. De precizat că, înaintea dineului de vineri seara,  AOA Argeș a avut și o ședință în care s-a decis, printre altele, ca din 16 martie 2018, Consiliul Director al Asociatiei Oamenilor de Afaceri Argeş să aibă un nou membru, Luca Rabbia – reprezentant GoldPlast Production SRL.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii