Web Analytics

Gabriela Szabo a câștigat la tribunal procesul cu primarul Nicușor Dan! Ea poate reveni la CSM București

de | 24.11.2022 13:36 | Actualitate, Home, Sport

Fosta atletă a apelat la instanță, după ce Nicușor Dan a demis-o din fruntea CSM București și a transferarat-o la conducerea Centrului Metropolitan de Educație și Cultură ”Ioan I. Dalles”.

Citește și: Cupa României: FC Argeș-Universitatea Craiova, miercuri, 7 decembrie, de la ora 17.00

La trei luni de la începerea procesului cu Primăria Capitalei, Gabriela Szabo a avut câștig de cauză la prima instanță. Prin urmare, edilul se vede nevoit să o repună în funcția de director general al clubului CSM București, conform fanatik.ro.

”Cred cu tărie că actul de justiție se face numai de către instanțele de judecată. Cred în dreptul fiecărui om la prezumția de nevinovăție, la demnitate și onoare. Sunt profund recunoscătoare tuturor celor care mi-au fost alături în această perioadă”, a scris Szabo pe rețelele de socializare, adăugând decizia instanței.

”Astăzi, 23.11.2022, instanța judecătorească a Tribunalului București s-a pronunțat și a dispus anularea dispoziției de detașare nr. 1245/2022 emisă de pârât. Obligă pârâtul, Nicușor Dan – primarul general al municipiului București – să o încadreze pe reclamanta Gabriela Szabo în funcția deținută anterior emiterii deciziei nr. 1245/2022, de director general al Clubului Sportiv Municipal București”.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *