Gabriela Firea anunţă că va candida pentru funcţia de primar al Capitalei

de | 2.01.2022 23:11 | Actualitate, Politica si Administratie

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, spune că vrea să candideze pentru funcţia de primar al Bucureştiului în 2024 şi că PSD va avea “un candidat bun şi pentru alegerile prezidenţiale, pe care eu îl voi susţine sper din postura de primar general”, potrivit Digi24.

Citește și: EUROSTAT: Numărul cercetătorilor a crescut în statele membre UE, cu excepţia României

“Le mulţumesc celor care au încredere şi nu s-au lăsat păcăliţi de campanii mincinoase la adresa mea, la adresa soţului, a familiei, a echipei din care fac parte şi că ne evaluează după comportamentul pe care îl avem, după rezultate, după ce propunem.

Noi am insistat mult la realizarea programului de guvernare pe măsurile sociale, am insistat foarte mult pe creşterea pensiilor, pe sprijinul pentru pensionari să treacă iarna, pe creşterea alocaţiilor, pe a 13-a indemnizaţie pentru persoanele cu dizabilităţi.

Vedem cât s-au scumpit facturile, ce impact a avut liberalizarea pieţei şi am spus că trebuie ca cele mai vulnerabile categorii să fie ajutate şi lucrurile merg mai departe. Nu am vrut să fie deficit excesiv că sufeream, scădea puterea de cumpărare. Le-am luat pe cele care nu puneau în pericol.

Vreau să fiu sănătoasă, şi eu, şi colegii, şi familia să candidez în 2024 când sunt alegeri europarlamentare, locale, parlamentare şi prezidenţiale, să candidez la alegerile locale pentru un nou mandat de primar general, să finalizez proiectele începute şi abandonate de domnul Nicuşor Dan şi să recuperez întârzierile lui pentru că a dovedit că nu cunoaşte administraţie, nu vrea oameni buni în jur şi am senzaţia că nu-i pasă de oameni. Dacă i-ar păsa, ar lua nişte măsuri bune.

Avem colegi foarte bine pregătiţi, care vor participa la o cursă internă pe sistem american şi vom avea un candidat bun şi pentru alegerile prezidenţiale, pe care eu îl voi susţine sper din postura de primar general, pentru că, la momentul prezidenţialelor, vor fi fost depăşite cele locale.

Citește și: Pregătiri pentru valul 5: Spital mobil la Pitești, din rezerva de stat, pentru organizarea unui punct de triaj epidemiologic

Este decizia mea, îi preţuiesc pe români şi am dovedit-o în multe ocazii, dar cred că menirea mea este aceea de a rezolva lucuri de sistem din Capitală. Este păcat că s-a întrerupt activitatea mea prin minicună, fraudă, manipulare.

Lucrurile mergeau mai bine în perioada asta, şi mai am multe de spus din punct de vedere administrativ. Ce se va întâmpla peste nişte ani, nu putem spune, dar următoarele două mandate aici mă văd şi aici am abilităţi”, a declarat Gabriela Firea la România TV.

Senatorul PSD anunţase în noiembrie că şi-ar dori să candideze pentru un nou mandat de primar general la viitoarele alegeri locale.

Distribuie!

Articol scris de Cristian Vasile

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii