Web Analytics
scris joi, 16.08.2018

Fuziune între două mari şcoli private: „Lexford Castel” şi Şcoala „Musicando”

Școala privată „Lexford Castel” și Școala vocațională „Musicando”, împreună pentru cei mici. „Lexford Castel” – Școală & Grădiniță Particulară a preluat Școala „Musicando”, administrată de Marcello Battaglia și soprana Adina Sima. Noua instituție de învățământ formată va purta tot numele „Lexford” și își va desfășura activitatea într-o clădire din apropierea Expo Parc. Elevii sopranei Adina Sima de la Școala „Musicando”, care au înregistrat rezultate remarcabile de-a lungul timpului, își vor continua pregătirea artistică în cadrul acestei noi instituții. Înscrierile au început deja.
Extinderea Şcolii „Lexford Castel” nu se opreşte aici. Managerul instituției de învățământ, Cătălin Gherzan, asigură că va avea cadre didactice temeinic instruite, mobilier și materiale de calitate în noua grădiniță care își va deschide porțile anul acesta, dar și că școlile „Lexford” vor fi, la fel ca până acum, un reper educațional.
M.T.

Fuziune între două mari şcoli private: „Lexford Castel” şi  Şcoala „Musicando”

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...