Web Analytics

Furturi de lemne la Valea Danului, Valea Mare Pravăț și Leordeni

de | 30.09.2019 11:54 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au depistat un bărbat de 31 de ani, din Valea Danului, care transporta, cu un tractor, material lemnos pe raza localității de domiciliu, fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 171/2010, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar materialul lemnos, în cantitate de aproximativ 1,5 metri cubi, a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Curtea de Argeș.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au depistat un bărbat de 31 de ani și o tânără de 18 ani, ambii din Valea Mare Pravăț, care transportau, cu atelaje, material lemnos pe raza localității de domiciliu, fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport. Cei în cauză au fost sancţionați contravenţional, conform Legii 171/2010, cu amendă în valoare totală de 10.000 de lei, iar materialul lemnos, în cantitate de aproximativ 2 metri cubi, a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Rucăr.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni au depistat un bărbat de 24 de ani, din Leordeni, care transporta, cu un atelaj, material lemnos pe DN 7, pe raza localității de domiciliu, fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 171/2010, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar materialul lemnos, în cantitate de aproximativ 1 metru cub, a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Topoloveni.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii